קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

שייקר פאי לימון

שייקר פאי לימון
שייקר לימון פאי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 288 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. אם יש לך סוכר, ביצה לשטוף, לימונים מאייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו שייקר פאי לימון, שייקר פאי לימון, ו שייקר פאי לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את פרוסות לימון עם 2 כוסות סוכר עד הפרוסות מצופים באופן שווה וmacerate (לאפשר להם לשבת כך הסוכר יכול לצייר את הנוזל) במשך שעתיים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את התנור ל 218°. להכות את הביצים והחלמונים יחד עם המלח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מוסיף קמח קצת בכל פעם, לטאטא ברציפות כדי למנוע גושי קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים תערובת ביצים ללימונים ומערבבים היטב עם מרית גומי גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים את התערובת לתוך הקרום התחתון הצונן. מכסים עם הקרום העליון הצונן לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לעצב את הקצוות לפי הצורך, יצירת חותם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
חותכים חריצים בחלק העליון כדי לפרוק את העוגה, ואז למקם במקרר במשך 20 דקות.
7
ממש לפני האפייה, לצחצח את החלק העליון של העוגה עם שטיפת ביצים ומפזרים סוכר מלטש.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
אופים ב 218° במשך 20 דקות על המדף התחתון, מפנה באמצע. הפעל את התנור עד350 ואופים עד המילוי פופס את הקרום קצת, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין, ואז להירגע לפחות שעה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות