קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

שייק ליקר ביצים תוצרת בית במקדונלדס

שייק ליקר ביצים תוצרת בית במקדונלדס
שייק ליקר ביצים תוצרת בית במקדונלדס יכול להיות המשקה שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 798 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מקל קינמון, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 49 אוהדים. מתכונים דומים: שייק ליקר ביצים של מקדונלדס, שייק תלתן של מקדונלדס, ו Shake שמרוק מקדונלדס (חקיין).

הוראות

1
הכן את בסיס שייק: בסיר בינוני, להביא את החלב והשמנת לרתיחה יחד עם שעועית וניל, קינמון ואגוז מוסקט. כאשר התערובת מתחילה להתבשל, לכבות את החום ולכסות עם מכסה. תלול במשך שעה אחת.בינתיים לשים את החלמונים בקערה בינונית להקציף סוכר בהדרגה. זה הרבה סוכר, אז לא לזרוק אותו בבת אחת או שזה יהיה קשה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
להקציף במלח.להחזיר חלב לרתיחה ולדוג את שעועית וניל ותבלינים. השתמש במרית כדי לגרד את השמנת בטעם בכבדות מתוך תרמיל וניל.עכשיו להקציף חלק קרם חם לתוך חלמונים ביצה, מצקת אחת-מלא בכל פעם, עד תערובת ביצה הוא די חם. ואז לטאטא תערובת ביצים לתוך סיר של שמנת. הפעל חום נמוך בינוני. מערבבים כל הזמן עם מרית גומי, הקפד לגרד לאורך כל החלק התחתון של הסיר כדי למנוע קימורים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקתמצקת
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
בדרך כלל, מתכונים גלידה מפצירים בך לבשל עד התערובת היא "עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ," אבל עם המתכון הזה, כי הוא קשה יותר לשפוט. במקום זאת, לבשל עד רושמת מדחום 145 ° F. כאשר הוא עושה, מיד לכבות את החום מסננים את פודינג דרך מסננת לתוך קערה גדולה. מערבבים ב Frangelico ותמצית וניל. להתקרר באמבט קרח לקרר, מכוסה, עד מקורר היטב; כשש שעות.כאשר מוכן, תהליך צונן גלידה בסיס מכונת גלידה רק עד שהוא מתחיל להתעבות. זכור, מילקשייק נכון נעשה על ידי מיזוג גלידה עם חלב; אנחנו חיתוך ישר למרדף רק על ידי נטישה עד הבסיס לוקח על מרקם דמוי שייק. בדיוק כמה זמן זה ייקח להשתנות מיוצר ליוצר, אבל במכונה שלי זה בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
FrangelicoFrangelico
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
גימור שייק: בעוד בסיס שייק הוא חביצה, לשלב את הסוכר החום וקצפת בקערה בינונית. שוט עם מערבל יד או לעמוד על מהירות בינונית עד הקרם מחזיק פסגות נוקשות. השתמש מרית גומי כדי להעביר כארבע אונקיות שקית מאפה, מצויד קצה כוכב גדול. תניח בצד.עכשיו לכבות את מכונת הגלידה ויוצקים או לגרוף את הבסיס העבה לתוך קערה של קצפת. מקפלים בעדינות עם מרית גומי לשלב. אם אתה רוצה להוסיף קצת אלכוהול נוסף, עכשיו יהיה הזמן.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כָּתֵףכָּתֵף
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
יוצקים את שייק לתוך ארבע כוסות ומעלה כל אחד עם מערבולת של קצפת דובדבן Maraschino.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי, כמו Angel's Envyוויסקי, כמו Angel's Envy
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
6
הוסף קש וליהנות!
ציוד שתשתמש בו
שתיית קשיותשתיית קשיות