קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

שימורי אגסים מלאי מרץ

שימורי אגסים מלאי מרץ
שימורי אגס Peppy עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון תבלין שלך. מתאים ל-60 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 68 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. . אם יש לכם ג'ינג'ר גבישי, סוכר, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שימורי עגבניות אגס, שימורי ג'ינג'ר-אגס, ו אגס משמר עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים אגסים קצוצים עם סוכר, ג ' ינג ' ר גבישי, מיץ לימון, זנגביל טרי, וגרידת לימון בסיר כבד גדול; תן לתערובת לעמוד במשך 2 שעות לאגסים לשחרר את המיץ שלהם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מניחים את הסיר על חום בינוני-גבוה, מביאים לרתיחה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד משמר הם עבים ליפול כפית מתכת בסדינים, 45 דקות עד 1 שעה. חתיכות אגס יהיה שקוף ומשמר יהיה כהה.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את האגס משמר לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט