קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

שיפודי חזיר, תפוחי אדמה וגבינת עיזים עם פפריקה מעושנת

שיפודי חזיר, תפוחי אדמה וגבינת עיזים עם פפריקה מעושנת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו שיפודי חזיר, תפוחי אדמה וגבינת עיזים עם פפריקה מעושנת. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 461 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם גבינת עיזים, דבש, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק שמנת פטריות עם פפריקה מעושנת ואורז חום , תבשיל קייל וחומוס עם כמון, פפריקה מעושנת וליים , וניוקי תפוחי אדמה עם קייל ופטריות ברוטב גבינת עיזים .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את מיץ התפוזים בסיר קטן ומבשלים על אש גבוהה עד שמסמיך ומצטמצם ל-3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה זהב יוקון, משופשפים, קליפה נשארה עלתפוחי אדמה זהב יוקון, משופשפים, קליפה נשארה על
ציוד שתשתמש בו
16 (6 אינץ') שיפודים16 (6 אינץ') שיפודים
3
מעבירים את המיץ המצומצם לבלנדר, מוסיפים את הדבש, החומץ, החרדל, הגרידה, הפפריקה, המלח והפלפל ומערבבים עד לאיחוד. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן ומערבבים עד לקבלת אמולסיה.
מרכיבים שתצטרך
16 שיפודים16 שיפודים
16 (6 אינץ') שיפודים16 (6 אינץ') שיפודים
16 שיפודים16 שיפודים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מכסים את תפוחי האדמה במים קרים בסיר בינוני ומוסיפים 1 כף מלח. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים עד שיוצאת סכין קטנה המוכנסת לתפוח האדמה ללא התנגדות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מסננים ומצננים מעט. כשהוא מגניב מספיק כדי להתמודד, פורסים כל תפוח אדמה לשניים לאורכו ואז פורסים כל חצי לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש גבוהה עד שהוא מתחיל לנצנץ. מתבלים את החזיר משני הצדדים במלח ופלפל, מכניסים למחבת ומבשלים עד להזהבה וקרום שנוצר, 4 עד 5 דקות. הופכים את השקד ומעבירים את התבנית לתנור וממשיכים בבישול עד שמדחום קריאה מיידית שהוכנס למרכז השקד רושם 150 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח 5 דקות לפני החיתוך. פורסים את חצי השקד לאורכו ואז פורסים כל חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מניחים פרוסה אחת של חזיר על מגש גדול, מעליו תפוח אדמה, ואז חתיכה מגבינת העיזים ואז פרוסת חזיר נוספת, ואז מדביקים שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
מטפטפים מעט מוויניגרט הפפריקה המעושנת.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
11
מפזרים על כל אחד עוד מעט מהפפריקה המעושנת ומעט מהפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר