שיפודי עוף ובייקון
עוף ובייקון שיש קבב נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 324 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך חצאי חזה עוף, נתחי אננס, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו שיפודי עוף ובייקון, Kabobs shish עוף, ו Kabobs Shish עוף וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את רוטב הסויה, חומץ סיידר, דבש, שמן קנולה ובצל ירוק.
מניחים את הפטריות והעוף לתוך התערובת, ומערבבים למעיל. כיסוי, ולשרות במקרר לפחות 1 שעה.
הסר את הפטריות ועוף מן המרינדה ולנער עודף.
יוצקים את המרינדה לסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 10 דקות; להפריש.
לעטוף את חתיכות העוף עם בייקון, וחוט על שיפודים כך בייקון מאובטח. חלופי עם חצאי פטריות וחתיכות אננס.
שמן קלות באח הגריל. סדר שיפודים על הגריל מוכן. לבשל 15 עד 20 דקות, צחצוח מדי פעם עם תערובת רוטב סויה נותרת, עד בייקון הוא פריך ומיצי עוף לרוץ ברור.