שיפודי שרימפס כתומים קלויים שום
אם יש לך שעורה, יין, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השעורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שעורה אפוי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שיפודי שרימפס צלויים שום, שיפודי שרימפס כתום-ג'ינג'ר, ו שיפודי שרימפס כתום-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שום ויין במרכז גיליון נייר.
מפזרים מלח ופלפל. מצרף עם רדיד; crimp קצוות לאטום.
אופים עד השום הוא רך מאוד, על 50 דקות. לסחוט שום בין האצבעות כדי לשחרר ציפורן.
להעביר שום וכל נוזל בישול לבלנדר.
בינתיים, לשלב מיץ תפוזים וקליפות שרימפס שמורות בסיר בינוני כבד. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם 3/4 כוס, על 10 דקות. מסננים נוזלים לתוך בלנדר עם שום; להשליך פגזי שרימפס. מחית עד התערובת חלקה. מרינדה מגניב לחלוטין.
מערבבים שרימפס ומרינדה בקערה. כיסוי; צמרמורת 1 1/2 שעות.
אשכול 5 שרימפס על כל שיפוד.
מניחים פטרוזיליה בצלחת רדודה. מעיל 1 צד של כל שיפוד שרימפס עם פטרוזיליה.
לרסס מחבת nonstick גדולה עם ספריי nonstick.
מקום מחבת מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 6 שיפודי שרימפס למחבת, פטרוזיליה בצד למטה; לבשל עד שרימפס הם ורודים ורק מבושל דרך, על 1 1/2 דקות לכל צד. לחסל מחבת, ואז לרסס עם תרסיס nonstick יותר. חזור עם 6 שיפודי שרימפס הנותרים.
כף שעורה עם ירקות על צלחות. למעלה עם שרימפס ומגישים.
למנה (ללא ריזוטו): קלוריות, 153; סה "כ שומן, 3 גרם; שומן רווי, 0.5 גרם; כולסטרול, 201 מ" ג.