שכבות צ'דר עם בצל בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שכבות צ'דר עם בצל בגריל. והוא מספק כ 1 מנות . מנה אחת מכילה 1993 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 99 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם לחם שיפון, עגבניות, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 23 דקות. מתכונים דומים: דרום מערב טורקיה-המבורגרים צ'דר עם בצל בגריל, גריסים עם תירס בגריל, בצל, פלפלים וגבינת צ'דר, ו פונדו צ'דר מיושן עם עגבניות בגריל, בייקון ובצל.
הוראות
תנור חום ל 149°. תרסיס כיכר אפייה צלחת, 8x8x2 אינץ', עם ספריי בישול.
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בשמן 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב; להסיר מהחום.
מורחים חרדל על צד אחד של כל פרוסת לחם. מסדרים 4 פרוסות, הצדדים חרדל, בתבנית אפייה.
שכבה 1 כוס הגבינה, העגבניות והבצל על הלחם.
מניחים לחם שנותר, חרדל הצדדים למטה, על בצל. מקציפים חלב וביצים עד שמתמזגים היטב.
יוצקים באופן שווה על לחם.
אופים חשופים על 1 שעה או עד שהמרכז מוגדר והלחם הוא חום זהוב.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.