קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

שמנת, מקרוני קל וגבינה

שמנת, מקרוני קל וגבינה
שמנת, מקרוני קל וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, מרק עוף נמוך נתרן, גבינת פקורינו רומאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מקרוני קל וגבינה עם כרובית, מקרוני וגבינה צ'יפוטלה קל ובריא, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים סקווש, מרק, חלב ושום בסיר בינוני; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד סקווש הוא רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
סכין קילוףסכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום.
4
מניחים את תערובת סקווש חם בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים מלח, פלפל ויוגורט יווני.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יוונייוגורט יווני
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר קיטור לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מניחים תערובת סקווש מעורבב בקערה; מערבבים בגראייר, פקורינו רומנו, ו 2 כפות פרמזן-רג ' יאנו. מערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מוסיפים פסטה לתערובת סקווש ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
תערובת מורחים באופן שווה לתוך זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
מחממים שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים פאנקו, ומבשלים 2 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
14
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 2 כפות פרמזן-גבינת רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
15
מפזרים באופן שווה על תערובת פסטה חמה. ציפוי מעייל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
16
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מפזרים פטרוזיליה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר