קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

שמנת Gruyère ופסטה שרימפס

שמנת Gruyère ופסטה שרימפס
שמנת Gruyère ו שרימפס Pastan הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא שרימפס, גבינת גרוייר, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטת שרימפס וקרם Gruyere, שמנת Gruyere ופסטה שרימפס עם אפונה, ו פסטה עם שרימפס מוקרם.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
לנקז היטב.
4
מערבבים את הקמח והמלח בתנור הולנדי מעל חום בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להביא לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
הסר מהחום. מערבבים 3/4 גבינות כוס, ערבוב עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מחממים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
מוסיפים שרימפס ושום; לטגן 3 דקות. מערבבים יין ופלפל, ומבשלים 1 דקה או עד שרימפס נעשה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים פסטה, תערובת שרימפס ואפונה לתערובת גבינה, משליכים היטב לשלב. כפית את תערובת הפסטה לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה קלות עם ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
9
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
10
מקשטים עם הפטרוזיליה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
11
מגישים באופן מיידי.