שמנת Gruyère ופסטה שרימפס
שמנת Gruyère ו שרימפס Pastan הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא שרימפס, גבינת גרוייר, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטת שרימפס וקרם Gruyere, שמנת Gruyere ופסטה שרימפס עם אפונה, ו פסטה עם שרימפס מוקרם.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מערבבים את הקמח והמלח בתנור הולנדי מעל חום בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להביא לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום. מערבבים 3/4 גבינות כוס, ערבוב עד מומס.
מחממים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שרימפס ושום; לטגן 3 דקות. מערבבים יין ופלפל, ומבשלים 1 דקה או עד שרימפס נעשה.
מוסיפים פסטה, תערובת שרימפס ואפונה לתערובת גבינה, משליכים היטב לשלב. כפית את תערובת הפסטה לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה קלות עם ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.
מקשטים עם הפטרוזיליה, אם תרצה.