שניצל חזיר
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם צלעות חזיר, פלפל, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. שניצל חזיר, שניצל חזיר, ו שניצל חזיר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
השתמש פטיש בשר לדפוק את קציצות חזיר כדי 1/4-1/8 עובי אינץ'.
חותכים חריצים קטנים סביב הקצוות של cutlets כדי למנוע curling.
תכינו 3 קערות רדודות. אחד עם תערובת של קמח, מלח מתובל, ופלפל. השני עם הביצה והחלב מקצף יחד. השלישי עם תערובת של פירורי הלחם (או panko) ופפריקה.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה בחום גבוה בינוני. לדלות את הקציצות תחילה בקמח המנוסה, ולאחר מכן לטבול את הקציצות בתערובת הביצה, ולאחר מכן לתערובת של פירורי לחם ופפריקה.
עבודה בקבוצות, לטגן את cutlets במשך 3-4 דקות בכל צד.
הסר את cutlets מן המחבת לכסות בנייר כסף או במקום בתנור חם כדי להתחמם.
מחבת Deglaze, לעשות רוטב שמיר שמנת חמוצה:
מוסיף את ציר העוף למחבת כדי deglaze המחבת, גירוד התחתון של המחבת כדי לשחרר את החלקים החומים.
בקערה קטנה מערבבים את השמיר והמלח לתוך השמנת החמוצה. מערבבים את תערובת שמנת חמוצה לתוך ציר העוף.
חום ומערבבים עד שהתערובת מתעבה (אל תתנו לרתיחה).
מגישים את cutlets עם הרוטב, פרוסות לימון אם אתה רוצה.