שניצל עגל
שניצל עגל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם ארוגולה התינוק, שמן זית, פטריותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. וזה מעולה. נסו שניצל עגל, חזיר, עגל או שניצל עוף, ו צ'ופ עגל שניצל הולשטיין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת על חום בינוני וכבודי עוף מטוגנים ושום.
תנו לכבדים להתקרר ולחתוך לחתיכות בינוניות.
מחלקים באופן שווה בין עגל ומקום במרכז כל חתיכה.
מגלגלים עגל סביב כבדים ועניבה. מתבלים במלח ופלפל ודולפים מעט בקמח.
מחממים 1 כף שמן זית ושניצל חום מכל הצדדים ומניחים בצד.
בייקון חום באותו מחבת ולהוסיף בצל בישול עד שקוף.
מוסיפים פטריות ומבשלים על אש נמוכה.
יוצקים כל עודף שומן ולהוסיף יין. מבשלים 2 דקות להקציף שמנת חמוצה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים שניצל ברוטב. מבשלים 1 עד 2 דקות ומגישים על המיטה של ארוגולה התינוק