שעועית אפויה בסגנון איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית אפויה בסגנון איטלקי. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 569 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, סוכר חום, רוטב עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סגנון איטלקי " שעועית שחורה ותפוח אדמה אפוי פריך, שעועית ירוקה בסגנון איטלקי, ו שעועית ירוקה בסגנון איטלקי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מבשלים את pancetta בסיר כבד גדול בתנור בטוח על אש בינונית עד פריך, על 8 דקות.
מוסיפים את הבצלים ואת השום, ו לטגן עד הבצלים שקופים, על 5 דקות.
מערבבים את הבירה, רוטב עגבניות, סוכר חום, חומץ, מולסה, חרדל, מלח ופלפל. מערבבים את השעועית. להביא לרתיחה.
מעבירים לתנור ואופים, חשופים, עד בועות תערובת שעועית מתעבה מעט, ערבוב מדי פעם, כ 45 דקות.