שעועית ואורז בסגנון קולומביאני
אם יש לכם שעועית, מלח כשר, פלנטנות עמילניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. מתכונים דומים: שעועית בסגנון קולומביאני, Frijoles Rojos Colombianos (שעועית אדומה בסגנון קולומביאני), ו Arroz Chino Al Estilo Colombiano (אורז מטוגן בסגנון קולומביאני).
הוראות
מניחים שעועית בקערה גדולה ומוסיפים 2 כפות מלח. מכסים במים קרים על ידי 6 אינץ ' ולאפשר לשבת בטמפרטורת החדר לילה. אם משתמשים בסיר לחץ, ניתן לדלג על שלב זה.
למחרת, מסננים שעועית ומניחים בצד.
שמן חום בסיר כבד תחתית גדול או סיר לחץ מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בטן חזיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב וטוגנים מכל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מוסיפים עגבניות ובצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים שעועית, סוכר, ו 1 כף מלח. מכסים במים על ידי 2 עד 3 אינץ ' ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשל, ערבוב מדי פעם והוספת מים לפי הצורך, עד שעועית מתרככת לחלוטין ונוזל הוא מעובה אבל עדיין סמיך, על 3 שעות. (אם משתמשים בסיר לחץ, מבשלים על לחץ גבוה עד שהשעועית רכה, כ -45 דקות).
שעועית העונה לטעום עם יותר מלח וסוכר ומגישים עם אורז מבושל, אבוקדו, בננות, ביצים מטוגנות, סטייק, ו ají לפי הצורך.