שעועית ונקניק ריגטוני
שעועית ונקניק ריגטוני לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 92 סנט למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . אם יש לכם גבינת פרמזן, רסק עגבניות, ריגטוני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 88% . הציון הזה אדיר. ריגטוני שעועית לבנה ונקניק , ריגטוני עם נקניק וריגטוני נקניק חריף דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; לנקז. מערבבים בקערה את הפסטה, השעועית, העגבניות, רסק העגבניות, המרק והתיבול.
העבר ל-2-Qt. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהם מתחממים.