שעועית ירוקה קפואה
שעועית ירוקה מעומעמת יכולה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם מים, שעועית, זרעי חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה קפואה, שעועית ירוקה קפואה, ו שעועית ירוקה קפואה.
הוראות
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה.
מוסיפים שעועית ירוקה ומרתיחים במשך 5 דקות או עד שעועית הם רק במכרז. לצלול את השעועית במים קרים כדי להגדיר את צבעם, לנקז היטב.
בקערה גדולה לשלב מלח, זרעי חרדל, שמיר עשב, צ ' ילי, זרעי שמיר ושום.
מוסיפים שעועית מקוררת לקערה ומערבבים.
בסיר קטן להביא 2 כוסות מים, חומץ, סוכר ומלח (לפי הטעם) לרתיחה.
יוצקים את התערובת על שעועית ותבלינים.
צנן את השעועית במיכל אטום לפחות לילה לפני האוכל. השעועית היא הטובה ביותר אם ניתן שבוע להשרות בקירור לפני האוכל.