שעועית ירוקה Amandine
גשו לסופר וקנו קרם כבד, פלפל, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט שעועית ירוקה Amandine, שעועית ירוקה Amandine, ו שעועית ירוקה Amandine (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה או ווק מעל חום מתון, לחמם את השמן.
מוסיף את שאלוט ו sauté, ערבוב מדי פעם, במשך 2 דקות.
מוסיף את השום ואת sauté, ערבוב מדי פעם, במשך 1 דקה.
מוסיפים את השעועית הירוקה, יחד עם חומץ, מלח ופלפל, וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 1 דקה.
מוסיף את ציר העוף ומבשל, זורק מדי פעם, עד השעועית הירוקה הם פריך במכרז, על 4 דקות. באמצעות מלקחיים, להרים את השעועית הירוקה מן המחבת ולהעביר לתבנית האפייה; להפריש.
מוסיפים את השמנת והרוזמרין הכבדים למחבת הסוטה ומביאים לרתיחה. המשך רותח עד מעט מופחת, על 2 דקות.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שנמסו, ואז שופכים את התערובת על השעועית הירוקה. לעשות קדימה: שעועית ירוקה ניתן להכין עד לנקודה זו, מכוסה, ונשמר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מפזרים את השקדים וצ ' דר על השעועית הירוקה ואופים עד שהגבינה נמסה והשעועית הירוקה חמה, כ -10 דקות.