קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

שעועית כליות בסגנון Kashmiri עם לפת

שעועית כליות בסגנון Kashmiri עם לפת
שעועית כליות בסגנון Kashmiri עם לפת עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מים, בצל, אבקת כורכום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שעועית כליות בסגנון Kashmiri עם לפת, רגל כבש בסגנון קאשמירי-זה סגנון הודי של כבש הוא תענוג אמיתי, כולם יחשבו שאתה שף גורמה, ו Kielbasan ושעועית כליות.

הוראות

1
מקום לפת לסיר עם מים 1/2 כפית מלח. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד הלפת רכה, על 5 דקות. לאחר מכרז, מערבבים את שעועית הכליה, ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
לפתלפת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
בינתיים, מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בכמון ושומר, ומבשלים עד התבלינים טוסט ולהיות ריחני, על 1 דקה. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שהוא הופך חום זהוב, על 5 דקות. מערבבים בג ' ינג ' ר טחון ושום, מבשלים ומערבבים במשך 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות והמלח, וממשיכים לבשל עד שהתערובת הופכת לחיוורת. לבסוף, מערבבים בפפריקה, כורכום, זנגביל טחון, ו 2 כפות מים; לבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כורכוםכורכום
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את תערובת העגבניות לפת, ומבשלים 10 דקות. עונת עם garam masala לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
לפתלפת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים