שעועית לבנה עם ברוקולי רב ולימון נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו לימון, פרמזן, שעועית קנליני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי עם שעועית לבנה ופרמזן, ברוקולי עם שעועית לבנה ותפוחי אדמה, ו שעועית לבנה טוסקנית וברוקולי רב.
הוראות
1
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול או סיר כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים לימון, אנשובי ושום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד לימון הוא מתרכך חום כתמים אנשובי להתפרק, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
מוסיפים ברוקולי rabe; העונה עם מלח ופלפל ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד ירוק בהיר וחד במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ברוקולי רבה
4
מוסיפים שעועית ומים 1/2 כוס לסיר. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טעמים התמזגו ונוזל מצטמצם בחצי (אתה עדיין רוצה שזה יהיה שובב), על 5 דקות.