קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

שעועית לבנה עם מרווה ושמן זית

שעועית לבנה עם מרווה ושמן זית
שעועית לבנה עם מרווה ושמן זית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . גשו לסופר וקנו מים, מרווה, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שעועית לבנה עם פרושוטו ומרווה, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו בשר חזיר מטוגן עם עגבניות, שעועית לבנה ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שעועית בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 3 אינץ ' ולתת להשרות לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
מסננים שעועית ולחזור למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים 6 כוסות מים קרים, 1/4 כוס שמן, מרווה קצוצה ושום. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים חלקית; מבשלים עד שעועית הם רק רך, ערבוב מדי פעם, על 45 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב. לכסות ולשמור מקורר. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
שעועיתשעועית
מיםמים
מרווהמרווה
שמן בישולשמן בישול
5
באמצעות כפית מחוררת, להעביר שעועית לקערה. למעלה עם יותר שמן.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה