שעועית לבנה עם מרווה ושמן זית
שעועית לבנה עם מרווה ושמן זית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . גשו לסופר וקנו מים, מרווה, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שעועית לבנה עם פרושוטו ומרווה, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו בשר חזיר מטוגן עם עגבניות, שעועית לבנה ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 3 אינץ ' ולתת להשרות לילה.
מסננים שעועית ולחזור למחבת.
מוסיפים 6 כוסות מים קרים, 1/4 כוס שמן, מרווה קצוצה ושום. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים חלקית; מבשלים עד שעועית הם רק רך, ערבוב מדי פעם, על 45 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב. לכסות ולשמור מקורר. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.)
באמצעות כפית מחוררת, להעביר שעועית לקערה. למעלה עם יותר שמן.