שעועית לבנה שמנת ומרק צ'וריסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 757 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך עלה דפנה, גזר, קורנית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק שעועית לבנה שמנת, ברוקולי שמנת-מרק שעועית לבנה, ו שעועית לבנה שמנת ומרק בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שעועית בסיר גדול כבד.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף מספיק מים למחבת כדי לכסות שעועית על ידי 4 אינץ'.
להוסיף 8 כוסות מים, 1 כף שמן, שן שום ניפוץ, רוזמרין, עלה דפנה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי חלקי, ומבשלים עד שעועית הם רק במכרז, 1 עד 11/2 שעות. מתבלים לפי הטעם במלח. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. מגניב מעט, לכסות, וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מפזרים מלח ופלפל. Sauté עד ירקות מתחילים לרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
10
להוסיף שום קצוץ 1 כפית טימין; sauté 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
הוסף 2 כוסות שמורות שעועית בישול נוזלי, 4 כוסות מרק עוף, שעועית. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני ומבשלים שנחשפו עד שהירקות רכים, כ -25 דקות. מרק מגניב 10 דקות. בינתיים, צ ' וריסו sauté במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה עד מבושל דרך, לשבור גושים עם גב של כף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
תוספות, אופציונלי
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
להעביר צ ' וריסו מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
13
באמצעות כף מחוררת, להסיר 1 1/2 כוסות שעועית תערובת מן המרק; מילואים. עבודה בקבוצות, פירה נשאר מרק בבלנדר עד חלקה. תחזיר מחית לחשיש. מערבבים בתערובת שעועית מלאה שמורה, נשאר 1 1/2 כפיות טימין, צ ' וריסו, ושמנת. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת חשפה עד קור. לכסות ולשמור מקורר.) Rewarm מרק על חום בינוני, דליל עם יותר מרק אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים מרק בין קערות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים