צריך ללא גלוטן, ללא חלב ומרק צמחוני? שעועית שחורה וצ'ילי חומוס יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 127 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו קל שעועית שחורה & צ'ילי חומוס, חומוס שעועית שחורה חטיף לערבב, ו חומוס מזרח תיכוני וסלט שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
אם משתמשים בטורקיה, מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית גבוהה, ומבשלים ומערבבים את טורקיה הקרקע במשך כ 10 דקות, לשבור אותו עם כפית כפי שהוא מבשל, עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר את בשר טורקיה ולהניח בצד, משאיר שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מניחים את הבצל, פלפלים ירוקים, וגזר לתוך הסיר, ומבשלים ומערבבים במשך כ 10 דקות, עד הבצל הוא שקוף והירקות רכים. מערבבים באבקת הצ ' ילי, כמון ופלפל שחור, ושופכים עגבניות חתוכות לקוביות, תירס קפוא, שעועית שחורה, שעועית גרבנזו, ומרק עוף. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
תירס קפוא
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גב שומן חזיר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מניחים על 1 1/2 כוסות של תערובת צ ' ילי לתוך מעבד מזון, פירה במשך כ 1 דקה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
יוצקים את מחית בחזרה לתוך שאר הצ ' ילי להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
6
מוסיפים את בשר ההודו המבושל, ומביאים את הצ ' ילי בחזרה לרתיחה על אש בינונית-נמוכה.