שעורה עם שעועית פינטו, עגבניות, פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 520 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות טרום פורטבלו, שמן זית, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה אדיר. מתכונים דומים: שעועית פינטו לבישול איטי, עגבניות וסלט בצל, הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ, ו שעועית פינטו.
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים בצל ופטריות; מטוגנים 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים שעועית, עגבניות, הבא 6 מרכיבים; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונלי
4
מגישים תערובת עגבניות על שעורה, ומפזרים באופן שווה עם כוסברה וגבינה.