שפמנון אינדיאני עם צנוברים
המתכון שפמנון אינדיאני עם צנוברים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-29 דקות. מתכון זה מספק 13 מנות. עם 282 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, כמון טחון, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: צלחת באפלו אינדיאנית, פודינג לחם אינדיאני, ו מרק פקאן אינדיאני.
הוראות
מורחים צנוברים על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך כ 5 דקות או עד חום זהוב.מגניב.לטחון 1/4 כוס צנוברים ושמורה הנותרים לקישוט.
מערבבים צנוברים, קמח תירס, קמח, מלח, פלפל קאיין וכמון בצלחת רדודה.לדלות פילה בתערובת אגוז האורן.תניח בצד.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. פילה שפמנון מטגנים שניים בכל פעם בשמן החם במשך 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג .
מפזרים פילה עם צנוברים שלמים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.