שפמנון דרומי מטוגן
המתכון שפמנון מטוגן דרומי יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה עד 106 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 2025 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך מים, קמח תירס, קמח תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 98%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שפמנון דרומי מטוגן, שפמנון דרומי מטוגן, ו שפמנון דרומי מטוגן.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים חלב חמאה, מים, מלח ופלפל.
יוצקים תערובת למחבת שטוחה גדולה מספיק כדי להחזיק את הפילה.
מורחים דגים בשכבה אחת על תחתית המחבת, פונים למעייל כל צד, ומניחים בצד כדי להשרות.
בשנת 2 גלון resealable שקית פלסטיק, לשלב את קמח תירס, קמח, פירות ים תיבול.
מוסיפים דגים לתערובת, כמה פילה בכל פעם, ומתגלגלים בעדינות למעיל באופן שווה.
שמן חום בטיגון עמוק ל 365 מעלות F (185 מעלות C).
פילה מטגנים עמוקים עד חום זהוב, כ 3 דקות. הימנע צפיפות יתר כך פילה יש מקום חום כראוי. דגים צריכים להיות קצת פריך בחוץ, ולח ומתקלף בפנים.