קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

שפמנון דרומי מטוגן

שפמנון דרומי מטוגן
המתכון שפמנון מטוגן דרומי יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה עד 106 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 2025 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך מים, קמח תירס, קמח תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 98%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שפמנון דרומי מטוגן, שפמנון דרומי מטוגן, ו שפמנון דרומי מטוגן.

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים חלב חמאה, מים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים תערובת למחבת שטוחה גדולה מספיק כדי להחזיק את הפילה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מורחים דגים בשכבה אחת על תחתית המחבת, פונים למעייל כל צד, ומניחים בצד כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בשנת 2 גלון resealable שקית פלסטיק, לשלב את קמח תירס, קמח, פירות ים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
מוסיפים דגים לתערובת, כמה פילה בכל פעם, ומתגלגלים בעדינות למעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
שמן חום בטיגון עמוק ל 365 מעלות F (185 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
פילה מטגנים עמוקים עד חום זהוב, כ 3 דקות. הימנע צפיפות יתר כך פילה יש מקום חום כראוי. דגים צריכים להיות קצת פריך בחוץ, ולח ומתקלף בפנים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.