שפמנון מטוגן במחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו פלפל, קמח תירס, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן, שפמנון מטוגן מספר 2, ו שפמנון מטוגן.
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים. לטבול דגים בחלב; לדלות בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ממתק תמנון בריט
לחמניות לבנות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2
שמן חום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף דגים; לבשל 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.