קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

שפמנון מטוגן בקמח תירס עם Rémoulade

שפמנון מטוגן בקמח תירס עם Rémoulade
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותביאו פלפל, פפריקה, פלפל קאיין טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: Po ' Boy שפמנון מטוגן עם רוטב Remoulade Celeriac, שפמנון מטוגן מצופה קמח תירס, ו כריך שפמנון עם Remoulade.

הוראות

1
מניחים את קמח התירס, קמח, קאיין, פפריקה, ומלח ופלפל נמדדים בצלחת רדודה לטאטא כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מחממים את שמן הירקות על חום בינוני במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' עד 177°. קו גיליון אפייה עם מספר שכבות של מגבות נייר ולהתאים אותו עם מתלה חוט; להפריש.השתמש במגבת נייר כדי להכתים את חתיכות הדגים יבש, העונה אותם על כל הצדדים עם מלח ופלפל, ואז לדלות אותם בתערובת קמח התירס, להיות בטוח כדי לכסות את כל הצדדים. הקש על חתיכות דגים בקלילות כדי לנער את כל ציפוי עודף.מטגנים את הדגים ב 3 עד 4 קבוצות, פונה פעם אחת, עד שהם חום זהוב עמוק פריך בצד החיצוני עם פנים קשקשים, על 6 דקות בסך הכל.באמצעות מרית מחוררת, להסיר את הדגים לתבנית האפייה מוכנה ומיד מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מגישים עם טריזי לימון rémoulade.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.