שפמנון מצופה בקמח תירס
אם יש לך תיבול cajun, רוטב טרטר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. מתכונים דומים: שפמנון מצופה בקמח תירס, שפמנון מצופה בקמח תירס, ו שפמנון מצופה בקמח תירס.
הוראות
מערבבים קמח תירס ושום בצלחת רדודה.
מברשת פילה עם חלב; מפזרים תיבול. לדלות פילה בתערובת קמח תירס, לחיצה בעדינות על המעיל.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
הוסף 2 פילה למחבת, ומבשל 5 עד 6 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר פילה מהמחבת; להפריש, ולשמור חם.
לנגב טיפות מחבת עם מגבת נייר. חזור על הנוהל עם ספריי בישול, נשאר 1 כפית שמן, ו 2 פילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.