שקדי חזיר במלח צ'אי עם צ'אטני תפוחים מתובל
Chai-Brined חזיר Tenderloin עם תפוח מתובל Chutney עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . אם יש לך בצל, חומץ סיידר, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם ריבס צ'אטני מתובל, בשר חזיר צלוי עם צ'אטני תפוחים, ו צלעות חזיר עם בריח מייפל עם צ'אטני אגס.
הוראות
כדי להכין מלח, מניחים 2 כפיות תה על שכבה כפולה של גזה. לאסוף את הקצוות של cheesecloth יחד, ולקשור באופן מאובטח.
שלב 3 כוסות מיץ תפוחים ואת החומרים הבאים 5 (דרך עלה דפנה) בסיר גדול, ולהביא לרתיחה. מבשלים 1 דקה, ולהסיר מהחום.
להוסיף שקית cheesecloth; כיסוי תלול 5 דקות. היפטר משקית גבינה.
הוסף 3 כוסות מים, וקריר לטמפרטורת החדר.
יוצקים נוזלים לתוך שקית ניילון גדולה כבדה.
להוסיף בשר חזיר tenderloins לשקית; חותם במרינדה במקרר 8 שעות או לילה, הופך את התיק מדי פעם.
כדי להכין צ ' אטני, להביא 2 כוסות מיץ לרתיחה בסיר גדול.
הסר מהחום. מערבבים 2 כפיות תה עלים, ותלול במשך 2 דקות. מסננים תערובת מיץ דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. תערובת מיץ מילואים.
מחממים חמאה ו 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים בצל; מבשלים 20 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בתפוח; לבשל 5 דקות.
הוסף תערובת מיץ שמורות, צימוקים, ואת 8 המרכיבים הבאים (דרך שיני הקרקע). מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום בינוני. מבשלים 30 דקות או עד התפוח הוא רך ותערובת עבה.
הסר חזיר משקית; להשליך מלח. לטפוח חזיר יבש עם מגבות נייר.
מברשת חזיר עם 1 כפית שמן; מפזרים מכל הצדדים עם 1/2 כפית פלפל לבן ו 1/2 כפית פלפל שחור.
מניחים חזיר על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד).
מניחים חזיר על מגש, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
חותכים חזיר על פני התבואה לפרוסות דקות.