שקדי חזיר משופשפים בתבלינים עם שורש סלרי-מחית תפוחים ורוטב סיידר
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני אכילה, אז תנסו בשר חזיר משופשף בתבלינים עם רסק שורש סלרי-תפוח ורוטב סיידר. , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 160 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו . 11 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, חומץ תפוחים, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 50% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו שקדי בקר ממולא עם ירקות חריפים ומחית שורשי תפוחי אדמה-סלרי , מחית סלרי-שורש ותפוחים , ומחית שורשי סלרי ותפוחים .
הוראות
1
מערבבים שורש סלרי, בצל, תפוח, מרווה ומרק עוף בסיר של 4 ליטר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15 דקות, עד ששורש הסלרי רך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
Celeriac
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסירים את עלי המרווה ומסננים את הציר, שומרים נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
הכניסו את התערובת המבושלת למעבד מזון עם מלח והוסיפו 1/2 כוס נוזלים שמור, ולאחר מכן יותר נוזלים בכף כדי להשיג את העקביות הרצויה. טוחנים במשך 30 שניות עד לקבלת מרקם חלק. שומרים (התערובת תישאר חמימה בקערת מעבד המזון כ-30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מכינים בשר חזיר: מחממים צלייה מראש. לייבש את חלצי החזיר עם נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מערבבים סוכר, זרעי סלרי, מרווה, מלח ופלפל בקערה קטנה. לשפשף את תערובת התבלינים על כל חלצי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זרעי סלרי
ירך חזיר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים על מגש צלייה וצולים כ-7 עד 8 דקות לכל צד, עד שהבשר מבושל אך עדיין ורדרד במרכזו.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
7
מוציאים ונותנים לנוח 5 דקות, ואז פורסים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'.
1
מחממים שמן במחבת בגודל בינוני על אש בינונית,
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מטגנים בצלצלי שאלוט, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהם רכים ושקופים אך לא משחים כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מוסיפים סיידר תפוחים ומבשלים עד שכל חוץ מ-2 כפות מהסיידר התבשלו ובצלי שאלוט מזוגגים בסיידר מופחת, כ-4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
4
מוסיפים מרק עוף, חומץ ומלח ומבשלים 2 דקות נוספות. להגשה, כף 1 כוס פירה על צלחת. למעלה עם 4 פרוסות חזיר ו-1 1/2 כפות רוטב סיידר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה