המתכון נשרף-כתום Panna Cottan מוכן בסביבות 43 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 538 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, ג' לטין, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן), ו פנה קוטה כתום חושני.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 6 (1/2-כוס) תבניות מתכת דקורטיביות
2
מפזרים ג ' לטין על חלב בקערה קטנה ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא יחד סוכר קונדיטורים, מלח, ו 1 כוס של שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
מבשלים סוכר מגורען בסיר יבש כבד קטן על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהוב. מערבבים ב 1 1 1/2 כפיות גרידה ומבשלים, ערבוב, עד גרידה קלוי וריחני, 30 שניות עד 1 דקה. מערבבים את תערובת הקרם בזהירות להוסיף קרמל (זה יהיה בועה להקשיח). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
מערבבים בתערובת ג 'לטין ונותר גרידת כפית עד ג' לטין הוא מומס. מערבבים במיץ תפוזים, ואז לתת לעמוד רק עד מקורר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
רוטס סוכריות
6
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לנצח הנותרים 1/2 כוס שמנת כבדה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
להקציף שמנת חמוצה בקערה אחרת עד חלקה. מקפלים קצפת לתוך שמנת חמוצה, ואז לקפל לתוך תערובת קרמל עד בשילוב היטב.
להקציף כדי להסיר כל גושים. התערובת צריכה להיות חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
10
כפית לתוך תבניות וצינה עד המשרד, לפחות 8 שעות.
11
לטבול תבניות במים חמים 2 או 3 שניות, עד שהוא מתחיל להמיס מעט על הקצוות ולהפעיל סכין דק סביב קצה תבניות כדי לעזור לשחרר את panna קוטה. הפוך על גבי צלחות קינוח ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
12
בעוד פאנה קוטה עומדת, להסיר את הקליפה ואת הדורית הלבנה מתפוזים עם סכין חדה, לחתוך את הקטעים ללא ממברנות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
13
בסיר קטן, לשלב את הסוכר, מיץ תפוזים, שעועית וניל ולהביא לרתיחה. להפחית את התערובת 1 1/4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.