שרימפס Étouffée
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס Étouffée יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. אם יש לכם קורנית, תיבול cajun, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: שרימפס Etouffee, שרימפס Étouffée, ו שרימפס Etouffee.
הוראות
ממיסים 1 חמאת כף בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל, פלפל, סלרי ושום למחבת; מבשלים 8 דקות או עד מאוד רך בצל מתחיל חום, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים תערובת בצל בקערה. להמס הנותרים 3 כפות חמאה במחבת. מערבבים בקמח; לבשל 6 דקות או עד הקמח הופך צבע חלודה עמוקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בתיבול Cajun, טימין, ומיץ צדפות; לבשל במשך 1 דקה. מערבבים בתערובת בצל, עגבניות ורוטב ווסטרשייר; מבשלים במשך 15 דקות או עד עבה.
מוסיפים בצל ירוק, מלח ושרימפס; מבשלים 6 דקות או עד שהשרימפס נעשה, מערבבים מדי פעם.
מגישים עם רוטב חריף, אם תרצה.