קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

שרימפס אורז מטוגן

שרימפס אורז מטוגן
שרימפס מטוגן אורז יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 397 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אורז, אפונה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו שרימפס מטוגן אורז / thingamajig שלישי עם הצלחה ® אורז, שרימפס אורז מטוגן, ו שרימפס אורז מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן צמחי ב nonstickskillet גדול מעל חום בינוני גבוה. Seasonshrimp עם מלח ומבשל, פונה פעם אחת, עד אטום רק במרכז, על3 דקות; להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
מלחמלח
2
חום שנותר 1 כף שמן צמחי זהה מחבת; להוסיף בצל ירוק לבן, שום, וג ' ינג ' ר. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים אורז ומערבבים למעיל.לבשל עד אורז הוא פריך, על 2 דקות.לדחוף אורז לצד אחד של מחבת; להוסיף ביצה לצד השני ומבשלים, ערבוב ועובד לתערובת אורז, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים edamame, אפונה, רוטב סויה, חומץ, שמן שומשום, שרימפס מבושל.לבשל, לזרוק כל הזמן, עד שרימפס וירקות מחוממים דרך, על 1 דקה. למעלה עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שמן שומשוםשמן שומשום
ירקירק
רוטב סויהרוטב סויה
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
חומץחומץ
שרימפסשרימפס
אפונהאפונה

ציוד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.