שרימפס, אנדויל, במיה במיה
המתכון שרימפס, Andouille ו במיה מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. במנה עיקרית זו יש 676 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, נקניקיות אנדוויל, מלח כשר ופלפל סדוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו שרימפס אנדויל גאמבו עם במיה, נקניק אנדויל ועוף גאמבו עם במיה מטוגנת, ו שרימפס אנדויל גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים נקניק. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד, על 6 דקות.
מוסיפים שרימפס ומבשלים עד ורוד בלבד; הסר ושמורה.
מוסיפים שמן צמחי וקמח לסיר ומבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהרובה מגיע לצבע חום כהה עמוק, כ -10 דקות.
מוסיפים בצל, סלרי, חלפיניו ופלפל ירוק ומערבבים כל הזמן עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -6 דקות.
יוצקים במניות עוף עגבניות ובמיה ומביאים לרתיחה; מבשלים עד במיה מתחילה להתפורר, כ -25 דקות. להחזיר נקניק ושרימפס לסיר ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מגישים מעל אורז לבן עם בצל ירוק פרוס.