שרימפס ביסק פוטין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקאטרי הזה יש 779 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם מלח כשר ופלפל סדוק, שרי, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 50%, שהוא מוצק. שרימפס ביסק, שרימפס ביסק, ו שרימפס ביסק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
לרוטב השרימפס: ממיסים 2 כפות מהחמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה ומקפיצים את השרימפס עד ורוד בלבד, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוציאים מהסיר בעזרת כף מחוררת כדי להשאיר את כל הטעם השרימפי ולשמור.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גב שומן חזיר
3
מוסיפים לאותו סיר את 10 כפות החמאה הנותרות ואת השאלוט ומבשלים עד לריכוך, ללא השחמה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מערבבים את רסק העגבניות, בישול 1 דקה. מערבבים פנימה את הקמח וממשיכים לבשל עד שהקמח התבשל אך לא משחים, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
מתפיחים את הסיר עם השרי, מגרדים כל קמח מתחתית התבנית. הקציפו לאט את ציר השרימפס החם בשלבים כדי למנוע גושים. לאחר מכן מוסיפים פנימה את השמנת הכבדה והטימין וממשיכים להתבשל עד שהם סמיכים וקרמיים, 15 עד 20 דקות. הרוטב צריך להיות סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף. מתבלים במלח ופלפל ושומרים על חום על הכיריים עד שהם מוכנים לשימוש, מוסיפים את השרימפס בחזרה רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
מלאי שרימפס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
1
מוסיפים שמן לתנור הולנדי ומחממים ל -340 מעלות פרנהייט (הטמפרטורה תרד כשמוסיפים את המנה הראשונה וזה בסדר). עובדים בקבוצות, מטגנים את תפוחי האדמה 2 דקות ומעבירים לרשת על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
כתום M&m מעט אפייה
2
תנו להם להתקרר מעט תוך העלאת טמפרטורת השמן ל -375 מעלות צלזיוס.מחזירים את הצ ' יפס לשמן החם ומטגנים עד להזהבה ופריך, 1 עד 2 דקות. (הטיגון הכפול הוא הסוד לצ ' יפס פריך.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מעבירים לתבנית אפייה אחרת בעזרת רשת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייה
4
צלחת את הצ ' יפס בקערה רדודה ומעליו את גבינת הגבינה.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג ' יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
סנט פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן
יפה ובהיר, סוביניון בלאן זה מציע ניחוחות מרעננים של מלון טל דבש ותפוח ירוק המגובה במינרליות קרירה. תווים טרופיים עדינים מובילים לגימור פריך של פרי אבן והדרים.