שרימפס במרינדה בחצאי אבוקדו נטול גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, ו פסקטרי מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 359 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. גשו לסופר וקנו אבוקדו, חומץ, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו סלט סרטנים בחצאי אבוקדו, מרק אבוקדו עם שרימפס במרינדה, ו סלט שרימפס במרינדה עם אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את החומץ, מיץ הלימון, המלח, החרדל והפלפל; מניחים בצד. במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה, מבשלים ומערבבים שרימפס, חצי פרוסות הבצל והשום ב -2 כפות שמן למשך 4-5 דקות או עד שהשרימפס הופך לורוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוציאים בצל ושום בעזרת כף מחוררת; מחק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיפים שרימפס ושמן שנותר לתערובת החומץ, יחד עם פלפל ג ' לפנו ובצל פרוס שנותר. כיסוי; מערבבים מדי פעם. צ ' יל בן לילה.
שרימפס בתפריט? נסה לזווג עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. בלוק האהבה פינו גרי עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי הוא זהוב חיוור עם רמזים לירוק. הבציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים ורמז לאננס בשל. החיך חושף אגס עלום וכתום דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.