קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

שרימפס במרינדה בשמן לימון זית

שרימפס במרינדה בשמן לימון זית
שרימפס במרינדה בשמן לימון זית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, פלפל טחון טרי, עגבניה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף במרינדה לימון ושיפודי זית, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו שרימפס לימון במרינדה ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את השרימפס, מכסים, ומחזירים לרתיחה. המשך רותחים, מכוסה חלקית, עד השרימפס רק נעשה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
3
ניקוז.
4
תן לשרימפס להתקרר ואז לקלף אותם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
5
בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, משלבים את מיץ הלימון עם שמן זית, עגבניות, מלח, פלפל ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
תוסיף את השרימפס ותזרוק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
7
וריאציות: להחליף חצי קילו צדפות ים עבור שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
שרימפסשרימפס
8
מחממים כף אחת של שמן במחבת גדולה ולא דביקה על חום גבוה בינוני עד חם מאוד. מתבלים בצדפות עם שמינית כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
שים את הצדפות במחבת וצרוב עד חום בתחתית, אחת עד שתי דקות. הפעל וחום בצד השני עד הרגע עשה, אחת עד שתי דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הסר את הצדפות וחתוך אותם לרבעים. לזרוק עם המרינדה.: לתבל את המנה על ידי הוספת רבע כפית פתיתי פלפל אדומים יבשים למרינדה.: השתמש בזיליקום טרי קצוץ במקום פטרוזיליה.: עבור מימד טעם נוסף, להוסיף ציפורן של שום טחון המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
בזיליקום טריבזיליקום טרי
מרינדהמרינדה
צדפותצדפות
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
ציפורןציפורן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו