שרימפס במרינדה תוצרת בית
שרימפס במרינדה תוצרת בית הוא מנה עיקרית המגישה 12. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 152 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, קטשופ, אבקת קארי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. עם כפית ציון של 29%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. נסו שרימפס במרינדה, שרימפס במרינדה, ו שרימפס במרינדה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקומקום גדול, לשלב מים, בצל 1, שום, עלה דפנה 1 כפית מלח; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 5 דקות.
מוסיפים שרימפס; מבשלים 5-7 דקות או עד שהשרימפס הופך לורוד.
מסננים מיד; שוטפים במים קרים.
מניחים בקערת זכוכית או פלסטיק גדולה עם יתרת הבצל. בקערה קטנה שלבו קטשופ, חומץ, שמן, עירית, רוטב ווסטרשייר, פלפל, אבקת קארי ושאר המלח.
יוצקים מעל שרימפס. מכסים ומצננים במשך 6 שעות או לילה.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
ניתן לשלב שרימפס עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג ' יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. תוכלו לנסות את שמורת עמק וילה מריה וואיראו סוביניון בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
![שמורת עמק וילה מריה ויראו סוביניון בלאן]()
שמורת עמק וילה מריה ויראו סוביניון בלאן
ייצוג קלאסי של סוביניון בלאן מעמק ויראו במרלבורו, מפוצץ בתווי פירות טרופיים ארומטיים שנמצאים בתת-אזור חם יותר זה. יין זה מציג ניחוחות עוצמתיים של דומדמניות שחורות, פסיפלורה ומלון סלע בשל. לחיך מערך מפתה של פירות הדר בשלים מעורבבים בעשבי תיבול חריפים כמו רוזמרין טרי, ומסיימים בחומציות עדינה.