שרימפס בעציץ
שרימפס בעציץ דורש בערך 6 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 398 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות והרימו שרימפס, חמאה, עלי פטרוזיליה שטוחים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההור ד ' אובר הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 15%. שרימפס בעציץ, שרימפס בעציץ, ו שיתוף שרימפס בעציץ דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ממיסים את כל החמאה פרט ל -2 כפות בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה ללא רתיחה, כ -4 דקות, ומחליקים כל קצף שעולה לפני השטח.
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות על אש בינונית במחבת בינונית. מבשלים את השום, תוך ערבוב, עד ריחני, 1 דקה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שמתחילים להיות ורודים, כ -2 דקות.
יוצקים את היין ומבשלים תוך ערבוב עד שהנוזל מתאדה כמעט לחלוטין, כ -3 דקות.
יוצקים במיץ לימון ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את המלח והחמאה המובהרת ומסירים מהאש.
כף את השרימפס לתבנית אפייה קטנה. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ויוצקים את החמאה המומסת מהמחבת על השרימפס רק לכיסוי. שמרו את כל החמאה שנותרה במקרר. מצננים את השרימפס עד שהחמאה מוצקה, 2 שעות.
דופקים את תערובת השרימפס במעבד מזון עד למחית. מחזירים את התערובת לתבנית האפייה. מחממים את החמאה השמורה בקירור במיקרוגל רק עד שהיא נוזלית, בערך 10 שניות.
יוצקים מעל את השרימפס לכיסוי ומקררים 3 שעות או לילה.
מוציאים את המנה מהמקרר 1 שעה לפני ההגשה.
מורחים על קרקרים או פרוסות בגט קלויות ומקשטים בפטרוזיליה נוספת.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יקב פג ' ו עמק נאפה סוביניון בלאן. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 22 דולר.
![יקב פג ' ו עמק נאפה סוביניון בלאן]()
יקב פג ' ו עמק נאפה סוביניון בלאן
סוביניון בלאן זה קופץ מהכוס-אננס, פסיפלורה, אשכולית וליצ ' י כולם בולטים מאוד באף. החיך מציע פירות שופעים יותר וחומציות בהירה עם תווים של טארט לימון שמנת, גויאבה ומשמש בגימור רענן ונקי.