שרימפס ג'ינג'ר שום עם רוטב עגבניות חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס ג'ינג'ר שום עם רוטב עגבניות חמצמץ. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, מלח כשר, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שרימפס עם רוטב ג'ינג'ר-שום, שרימפס בגריל בסגנון סקמפי עם רוטב סויה, זנגביל טרי ושום, ו שרימפס, עגבניות, תרד פסטאן ברוטב חמאת שום (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות את השרימפס: בקערה גדולה, לערבב את שמן צמחי עם פטרוזיליה, שום, בזיליקום, זנגביל, מיץ לימון, מלח ופלפל אדום מרוסק.
הוסף את השרימפס וזרוק למעיל. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות ועד 4 שעות.
בינתיים, להפוך את הרוטב: בסיר בינוני, לחמם את שמן הירקות. מערבבים את הג ' ינג ' ר, שום lemongrass ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, על 10 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מערבבים את מיץ הסיד וכוסברה. מתבלים במלח.
תדליק גריל. באופן רופף חוט השרימפס על 10 שיפודים. גריל על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, עד חרוך קל מבושל דרך, על 5 דקות.
מעבירים את השרימפס לצלחות ומגישים עם רוטב העגבניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.