קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

שרימפס וגריסים בסגנון Étouffée

שרימפס וגריסים בסגנון Étouffée
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? שרימפס בסגנון Étouffée ו גריסים יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-65 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך שיני שום, פלפל, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שרימפס וגריסים בסגנון דרום-מערב, שרימפס וגריסים בסגנון Cajun, ו ארנב étouffée עם גרגרי גבינה אפויים.

הוראות

1
בסיר גדול, להביא 6 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר ראשים וקליפות מהשרימפס. דה-וריד אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
מוסיפים קליפות וראשים לסיר יחד עם סלרי, גזר, בצל ושום. מרתיחים במשך 45 דקות עד שעה, או ככל שהזמן מאפשר. ככל שתרתיחי אותו יותר כך הטעמים יהיו מרוכזים יותר. מסננים ומניחים בצד 2 כוסות של מלאי. מלאי שנותר ניתן לשמור לשימוש אחר (לחלק אותו בין מכולות בטוח במקפיא להקפיא; מלאי קפוא ישמור עד 3 חודשים). כדי להכין גריסים, להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. בהדרגה לטאטא שיבולת שועל. הפעל חום נמוך; בעדינות מבשלים עד גריסים מתחילים להתעבות. המשך בישול, ערבוב לעתים קרובות והוספת מים על ידי 1/4 כוסuls אם עבה מדי, עד במכרז, על 1 שעה. מערבבים בחמאה ושמנת. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. תתחמם.בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים חתיכות נקניק ומבשלים עד השחמה, על 5 עד 7 דקות. אם יבש, להוסיף 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
5
מוסיפים שום, בצל ופלפל ומבשלים עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
לטאטא רסק עגבניות טימין ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הוסף שמורות 2 כוסות של מלאי שרימפס; להפחית את החום לרתיחה, לבשל במשך 5 עד 7 דקות או עד רוטב צמצם עקביות הרצוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
הוסף שרימפס ומבשל במשך 2 דקות או עד שרימפס הם רק אטום ולהתחיל להתכרבל. מחלקים שיבולת שועל בין קערות. תערובת שרימפס כפית מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.