שרימפס ודגנים על ברבי
שרימפס ודגנים על ברבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. אם יש לכם רוטב ברביקיו, גבינת צ'דר חדה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1620 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . נסו שרימפס ודגנים, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
לנקז פרוסות בייקון מגניב על צלחת מרופדת מגבת נייר; להתפורר. מילואים טפטוף בייקון במחבת.
מחממים גריל stovetop מעל חום בינוני ומבשלים שרימפס עד ורוד כבר לא שקוף במרכז, 8 עד 10 דקות.
מקום שרימפס מבושל, בצל ירוק, שום, ובייקון מתפורר בטפטופי בייקון שנותרו במחבת. הפעל חום נמוך ולשמור תערובת שרימפס חם.
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול, ממיסים חמאה במים, מערבבים בחבית, ומבשלים מכוסים במשך 5 דקות. הפעל חום נמוך. מערבבים תערובת שרימפס עם טפטוף בייקון לתוך שיבולת שועל; מערבבים בגבינת צ ' דר עד נמס ושילוב ביסודיות.