שרימפס וירקות צרובים בגריל
שרימפס וירקות צרובים בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך פלפלים, לימונים, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו שרימפס בגריל וירקות עם קוסקוס פנינה, שרימפס בגריל וירקות קיץ עם רוטב חמאה, ו אורזו עם שרימפס בגריל, ירקות קיץ, ויניגרט פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שרימפס, משאיר זנבות על; devein, אם תרצה בכך.
לסחוט מיץ מחצאי לימון כדי למדוד 1/4 כוס; הגדר מיץ בצד. מילואים ו צינה חצאי לימון לשימוש מאוחר יותר.
שרימפס גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
2 עד 3 דקות בכל צד או עד שרימפס להפוך ורוד.
חותכים כל פלפל ל 4 חתיכות גדולות; לחתוך כל בצל אופקית ל 3 פרוסות גדולות.
ירקות גריל, מכוסים במכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
5 עד 7 דקות בכל צד או עד פלפלים נראים שלפוחיות בצל הם פריך במכרז; לחתוך לחתיכות 2 אינץ'.
מוסיפים ירקות בגריל, פטרוזיליה קצוצה, ושום לשרימפס בקערה.
יוצקים ויניגרט ומיץ לימון על תערובת, ומערבבים למעייל ולשלב. כיסוי וצינה 8 שעות או לילה.
מסדרים חצאי לימון שמורים בתחתית קערת הגשה עמוקה. שרימפס במרינדה כפית ותערובת ירקות על גבי חצאי לימון.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בשמן זית ולחומץ של ניומן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.