קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

שרימפס ומרק תירס צלוי

שרימפס ומרק תירס צלוי
שרימפס ומרק תירס קלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אנשים רבים עשו את המתכון הזה, ו 25312 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך קורנית, פלפל, שרימפס ודווינד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו שרימפס ומרק תירס, שרימפס מרק תירס, ו שרימפס מרק תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את המרק, קלח תירס וצדפות שרימפס לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד הנוזל הופך קצת מעונן, על 20-30 דקות, זן ולהשליך את המוצקים ולהגדיר את המרק בצד. (צעד זה הוא אופציונלי אבל מוסיף טון של טעם למרק.בינתיים, מבשלים את הבייקון במחבת רוטב כבדה גדולה על אש בינונית ומניחים בצד על מגבות נייר לניקוז.להעלות את החום בינוני גבוה, להוסיף את התירס ולתת לו לשבת במקום עד שהוא chars קצת, על 8 דקות, לערבב אותו, לחזור ולהניח בצד.להפחית את החום בחזרה בינוני, להוסיף את הבצל, סלרי ופלפל ו לטגן עד במכרז, על 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיף את השום, קורנית ופפריקה ו לטגן עד ריחני, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מפזרים על הקמח ומבשלים 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מוסיפים את המרק, תירס, תפוחי אדמה ומבשלים עד תפוח האדמה הוא רך, על 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מוסיפים את השמנת והשרימפס ומבשלים עד שהחסילון מבושל, בערך 2-3 דקות.עונה לטעום ומגישים מקושטים עם בייקון שמורות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.