שרימפס עם ירקות מוקפצים
אם יש לכם כ -25 דקות במטבח, מוקפץ שרימפס עם ירקות עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ופסקטרי לנסות. מתכון זה מנה ל-4 מנות . לבמנה עיקרית זו יש 652 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם פטריות, קישואים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 57% , וזה טוב. מתכונים דומים: צדפות ים מזוגגות בסויה וג'ינג'ר עם ירקות מוקפצים , מוקפץ שרימפס אסייתי , ומוקפץ שרימפס ופלפל ג'ינג'ר .
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו את רוטב הסלט, רוטב הסויה והג'ינג'ר; הניחו בצד 2 כפות. במחבת גדולה או בווק, בשלו וערבבו את הגזר בתערובת הרוטב הנותרת על אש בינונית במשך 5 דקות. הוסיפו את הירקות הנותרים. בשלו וערבבו במשך 5-7 דקות או עד שהגזר פריך-רך.
מוציאים את הירקות בעזרת כף מחוררת ושומרים חמים.
באותה מחבת, מוסיפים את השרימפס ואת תערובת הרוטב ששמרנו. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהשרימפס הופך ורוד. מחזירים את הירקות למחבת; מחממים היטב.