שרימפס קייג'ון עם רוטב אפרסק חריף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו שרימפס קייג'ון עם רוטב אפרסק חריף. מתכון זה מכין 6 מנות עם 510 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חרדל חריף, שמן צמחי, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, ויסקי וקאפקייקס איריים כמו קינוח. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: רוטב מנגל ראג'ון קייג' ון-בתוך קניונים רבים נמצאים מסעדות ראג'ון קייג' ון, הם מגישים מנגל בהשראת קאג'ון, אנו נראה לכם כיצד להכין את הרוטב הזה, שרימפס מבושל עם רוטב קוקטייל חריף, ו רוטב שרימפס וסרטנים של קייג'ון.
הוראות
מחממים שמן צמחי בטיגון עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס).
מערבבים את שימורי האפרסק, חזרת וחרדל יחד בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה; מניחים בצד.
הקציפו יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח, אבקת השום, הפפריקה, פלפל הקאיין, הפלפל השחור, הבזיליקום, הביצים והבירה בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את השרימפס בקבוצות לבלילה, הופכים למעיל.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומנערים את הבלילה העודפת.
מטגנים את השרימפס בשמן שחומם מראש עד להזהבה, כ -2 דקות.
מעבירים את השרימפס המטוגן לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה מרגריטה פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריגיו]()
סנטה מרגריטה פינו גריגיו
צהוב קש חיוור. ניחוח נקי ופריך עם רמזים עזים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני יוצא לדרך במתיקות קלה בגימור ארוך ומלא טעם עדין וחריף.