שרימפס קלוי שום עם פלפלים אדומים ופפריקה מעושנת
שרימפס קלוי שום עם פלפלים אדומים ופפריקה מעושנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפלים, שרימפס ג'מבו, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פלפלים צלויים עם פפריקה מאיו מעושן, כריכי קציצות הודו עם מיונז פפריקה מעושן ופלפלים צלויים, ו עוף עם פלפלים, חזיר מעושן ופפריקה.
הוראות
ריססו שתי מחבתות אפייה ממתכת בגודל 13x9x2 אינץ ' עם ספריי לא-מקל.
מערבבים שרימפס, פלפלים, שמן, שום, פפריקה מעושנת, וקיין בקערה גדולה למעיל. מחלקים תערובת בין מחבתות מוכנות, הסדרת שרימפס בשכבה אחת.
מפזרים מלח ופלפל. (ניתן להכין 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)
מחממים תנור ל 400°f. שרימפס צלוי 10 דקות. הפעל שרימפס; מפזרים אורגנו. צלוי עד שרימפס הם רק אטום במרכז, כ 7 דקות יותר.
מעבירים שרימפס ופלפלים לצלחת.
מחבתות מקום מעל 2 מבערים על חום בינוני.
הוסף חצי שרי לכל; להרתיח עד מופחת בחצי, גירוד חתיכות השחמה, על 2 דקות.
טפטוף מעל שרימפס ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* נמכר בשווקים במזרח התיכון, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.