שרימפס תמרינדי מלזי
שרימפס תמרינדי מלזי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 298 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן לסלט, רוטב חריף, חומץ אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו שרימפס מלזי אורז מטוגן, שרימפס כורכום בסגנון מלזי, ו שרימפס בגריל עם רוטב תמרינדי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים עיסת תמרינדי ומים רותחים 3/4 כוס.
תן לעמוד עד פושר, 8 עד 10 דקות; לשפשף עיסת עם האצבעות שלך לערבב היטב ולשחרר מן הזרעים. לשפשף תערובת דרך מסננת לתוך מחבת 10-12 אינץ'; להשליך שאריות.
מוסיפים סוכר, חומץ, רוטב סויה ורוטב חם למחבת. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד מופחת על 3/4 כוס, על 5 דקות. לגרד את הרוטב מופחת בחזרה לתוך קערה (או, אם מה שהופך עד 1 שבוע קדימה, לתוך צנצנת או מיכל מקרר; כיסוי וצינה).
יש לשטוף את המחבת ולנגב יבש.
מניחים על חום גבוה ולהוסיף את השמן; כאשר חם, להוסיף שרימפס ומערבבים עד שהם מתחילים להפוך ורוד, על 2 דקות.
מוסיפים את רוטב התמרינד למחבת ומערבבים עד שהוא רותח במרץ; מחזירים שרימפס למחבת ומערבבים עד אטום אבל עדיין לח-למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 3 עד 6 דקות יותר.
שרימפס בכפית ורוטב על צלחות או לקערה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.