אם יש לך asafetida, תירס, צ'ילי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו המבורגרים פארו פטריות של Suvir Saran, פנה של סוביר סראן עם עגבניות צצו ובייקון, ו סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את עלי הקארי, ג ' ינג ' ר, דבק לימון (אם משתמשים), כוסברה, jalapeño, ו 3 כפות מים בקערה של מעבד מזון, ו purée למשחה חלקה כמעט. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי קארי
אליקסיר ג
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים את שמן הקנולה, זרעי כמון, זרעי חרדל בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכמון חום הופך ריחני זרעי חרדל פופ, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את עלי הקארי, צ ' ילי, כורכום, asafetida, ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. לאחר מכן מערבבים את הדבק עשב, להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד התערובת ריחנית מאוד, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קארי
אספוטידה
כורכום
1 כוס שום קצוץ
3
יוצקים את חלב הקוקוס ואת הקרם, מערבבים, מגבירים את החום גבוה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, מערבבים במלח, ומוסיפים את התירס והשרימפס. מבשלים עד סלסול שרימפס והם רק מבושלים דרך, 2 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בכוסברה ומגישים.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.