קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

שתי קערות לזניה של רוטב בשבוע

שתי קערות לזניה של רוטב בשבוע
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו שתי קערות לזניה של רוטב בשבוע. מנה אחת מכילה 1112 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שהוא הגיע למקום. צאו לחנות ואספו בצל, פרמיג'אנו רג' יאנו, בקר טחון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש ביין האדום היבש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פינו נואר בראוניז כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון 85%, המנה הזו מעולה. נסו קערות עדשים בלילה עם ראגו קישואים וויניגרט בזיליקום, לזניה רביולי בשבוע, ו בשבוע לזניה לזרוק עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר מים גדול לרתיחה, ממליחים מים ומבשלים פסטה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
בזמן שמי הפסטה מגיעים לרתיחה, מחממים שמן זית בסיר רוטב בינוני על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים פנצ ' טה ומעבדים 2 עד 3 דקות ואז מוסיפים בשר ונפרדים כשהוא משחים. כשהבשר החל להתקרמל ומפתח צבע חום יפה, 4 עד 5 דקות, מוסיפים גזר, בצל, 2 שיני שום, פלפל אנגלי, מלח ופלפל ועלה דפנה. מבשלים 3 עד 4 דקות יותר כדי לרכך בצל וגזר חתיכות ואז מערבבים רסק עגבניות ומבשלים במשך 2 דקות, ואז מערבבים ביין ומבשלים 1 דקה ואז מערבבים במלאי ולהפחית את החום כדי לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
מיםמים
שמן זיתשמן זית
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עלי דפנהעלי דפנה
פנצ ' טהפנצ ' טה
גזרגזר
ציפורןציפורן
שוםשום
בצלבצל
רוטברוטב
מלאימלאי
בשרבשר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
בזמן שהרוטב האדום מתבשל, חותכים את שן השום השלמה שנותרה ומשפשפים איתו את החלק הפנימי של סיר רוטב בינוני. ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
רוטברוטב
חמאהחמאה
שוםשום
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים קמח ומקציפים יחד דקה בערך ואז מקציפים חלב ומביאים לבועה, מנמיכים את האש ואז מתבלים ברוטב במלח, פלפל ואגוז מוסקט, מסמיכים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
זורקים פסטה עם רוטב לבן ו 1/2 כוס גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פסטהפסטה
רוטברוטב
7
מגישים פסטה בקערות אישיות ומעליהם מצקת רוטב בשר באמצע הקערה לערבוב פנימה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
8
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברallspice, כמה צביטותallspice, כמה צביטות1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי1largesגזר, קלוף מגורד או קצוץ דקגזר, קלוף מגורד או קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמחקמח340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר בקר טחון ותערובת בשר עגל או בשר בקר טחוןבשר בקר טחון ותערובת בשר עגל או בשר בקר טחון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'4שרימפס וורידיםאגוז מוסקט, לפי הטעםאגוז מוסקט, לפי הטעם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל בינוני, קצוץבצל בינוני, קצוץ113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פנצ'טה, כמה פרוסות עבות, קצוץפנצ'טה, כמה פרוסות עבות, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר רג'יאנו, בתוספת כמה לעבור ליד השולחןפרמזן מגורר רג'יאנו, בתוספת כמה לעבור ליד השולחן1קומץעלי פטרוזיליה טריים, קצוצים דקעלי פטרוזיליה טריים, קצוצים דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פסטה קמפנלפסטה קמפנל4שרימפס וורידיםמלחמלח33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה3ציפורןשום, 2 קצוץ או מגורד, 1 קלופיםשום, 2 קצוץ או מגורד, 1 קלופים