תבשיל אורזו ופורטובלו
תבשיל Orzo-ו-Portobello דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 370 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו פלפל, בזיליקום כפיות, נורה שומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: פרמזן פורטובלו אורזו, תבשיל ספגטי פורטובלו, ו Portobello פטריות & כרוב ניצנים תבשיל.
הוראות
מערבבים עגבניות ומים רותחים בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות או עד עגבניות רכות.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים עגבניות, כרישה, פטריות ושום; לטגן 2 דקות.
מערבבים תערובת פטריות, orzo, והבא 6 מרכיבים (orzo דרך פלפל) בקערה גדולה; מערבבים היטב.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 25 דקות.
מפזרים גבינות; אופים 5 דקות נוספות.